Doe mee


Doe mee!

Wil jij je in Leiden inzetten voor de Partij voor de Dieren? Dat kan! Samen maken we de partij nog groter, en verspreiden we ons gedachtengoed.

Word lid van de werkgroep

Een makkelijke manier om actief te worden is door je aan te sluiten bij de werkgroep leiden en omstreken. In deze werkgroep zitten actieve leden, die samen acties en evenementen bedenken en uitvoeren. Tijdens campagnetijd ondersteunt de werkgroep daarnaast de lokale of landelijke fractie. Wil je een keertje komen kijken bij de werkgroep? Stuur dan een bericht naar leiden@partijvoordedieren.nl.

Lees hier meer informatie over onze werkgroep

Ga naar activiteiten

Je kan je natuurlijk ook opgeven voor onze activiteiten. Zo leer je andere PvdD-leden uit de regio kennen, kan je kennismaken met de werkgroepleden, en leer of doe je iets leuks én nuttigs. We organiseren bijvoorbeeld geregeld opruimacties. Kijk voor de activiteiten op onze Facebook pagina.

Volg, like en deel

Of je nou heel actief wilt worden, of vooral wilt volgen wat we zoal doen: het volgen, liken en delen van onze social kanalen is sowieso een goed idee! Zo blijf je op de hoogte én help je ons gedachtengoed makkelijk te verspreiden. Dus check en volg onze Facebook, Instagram en Twitter.