Nieuw­jaars­borrel 2019


14 januari 2019

Op 13 januari 2019 hadden wij onze nieuwjaarsborrel in café-restaurant Logica. Wat een gezellige en succesvolle middag was het weer! Samen met onze leden proostten wij op een diervriendelijk en groen 2019.

Tijdens de borrel vertelde onze fractievoorzitter Martine van Schaik over een aantal hoogtepunten in het afgelopen jaar en de plannen voor dit jaar. Eva Boon, coördinator van de werkgroep en fractiemedewerker, nam het stokje over en ging in op de acties van de werkgroep. Ook Judith Boomsma, lijsttrekker voor de Waterschappen en Hanke Hoogerwerf, de nummer 2 op de kieslijst voor de Provinciale Verkiezingen, waren aanwezig. Beiden lichtten zij toe wat de Partij voor de Dieren kan betekenen voor de Waterschappen en de provincie Zuid-Holland.

Verder was er natuurlijk volop de gelegenheid om met elkaar bij te praten en te genieten van drankjes en (vegan) hapjes.

Gerelateerd nieuws

Tiny Forests zijn een feit

De samenwerkingsovereenkomst met IVN voor de Tiny Forests is vandaag ondertekend! Dit betekent dat Leiden, op ons initiatief,...

Lees verder

Toren Meilaan 210 wordt verticaal bos

Ons amendement voor een verticaal bos en verder vergroeningsplan voor Meilaan 210 is unaniem aangenomen. Samen met GroenLin...

Lees verder