Nieuw­jaars­re­ceptie werkgroep en fractie Leiden


22 januari 2012

De Gemeenteraadsfractie Leiden en werkgroep Leiden en Omstreken van de Partij voor de Dieren wensen jullie een gelukkig en diervriendelijk nieuwjaar. Wij zullen ons in 2012 in elk geval onvermoeid inzetten voor meer dierenwelzijn, meer natuur en minder milieuvervuiling.

Tijdens een Nieuwjaarsborrel op donderdag 26 januari willen we kort terugblikken op 2011 en de plannen voor 2012 met jullie delen. Ook kunnen jullie dan het een en ander horen over de werkzaamheden van de Leidse werkgroep van onze partij. Deze feestelijke borrel , vindt dit keer plaats bij Proeverij De Dames aan de Nieuwe Rijn 37, van 17:00 tot 19:30 u.

Maar dat is nog niet alles. Vanaf 19:00 u willen we als fractie degenen die dat leuk vinden rondleiden op het stadhuis (schuin tegenover De Dames), waarbij we uiteraard de Raadzaal en de nieuwe fractiekamer van onze partij zullen aandoen. Daarna is er de mogelijkheid om de eerste raadsvergadering van het nieuwe jaar bij te wonen. Wie dat wil, kan ons volgen vanaf de gerieflijke publieke tribune (waar koffie, thee en frisdranken klaarstaan).

Het volledige PROGRAMMA voor deze bijeenkomst ziet er als volgt uit:
17.00 – 19.00 uur Nieuwjaarsborrel bij Proeverij De Dames
19.15 – 20.00 uur Rondleiding op het stadhuis, incl. Raadzaal en fractiekamer
vanaf 20.00 uur Raadsvergadering, te volgen vanaf de publieke tribune

We hopen van harte op deze bijeenkomst, net als de vorige keer, weer veel Leidse leden van de Partij voor de Dieren te kunnen begroeten. Graag tot ziens op 26 januari bij Proeverij De Dames!

Met vriendelijke groet,

Dick de Vos, Raadslid, Commissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid
Martine van Schaik, voorzitter Werkgroep Leiden en omstreken
Jeroen Schrama, duo-raadslid, Commissie Werk en Financiën
Erik van den Doel, duo-raadslid, Commissie Onderwijs en Samenleving
Jacques de Jong, duo-raadslid, Commissie Ruimte en Regio

Gerelateerd nieuws

Duurzame Top 3 Leidse restaurants gehuldigd

Restaurant Fresh ’n Fast is uitgeroepen tot het meest duurzame restaurant van Leiden voor 2011. Dit restaurant, gevestigd in ...

Lees verder

Jaarverslag 2011 fractie Leiden

In 2011 hield de PvdD-fractie in de gemeenteraad van Leiden zich o.a. bezig met een vuurwerk, natuur- en milieueducatie, roun...

Lees verder