Nieuw­jaars­re­ceptie Partij voor de Dieren Leiden


30 december 2010

De gemeenteraadsfractie in Leiden nodigt alle leden, relaties en belangstellenden uit voor een nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdagmiddag 15 januari 2011 van 15.45-18:00 uur in Stadslokaal Burgerzaken (Breestraat 123 te Leiden).

Tijdens deze bijeenkomst vertellen Dick de Vos (raadslid), Estefania Pampin Zuidmeer en Jeroen Schrama (duo-raadsleden) u van alles over hun werk in de raad. Dick, Estefania en Jeroen vertellen u hoe zij belangrijke thema’s zoals de RijnGouweLijn, de Morspoortgarage, een vuurwerkverbod en duurzame inkoop hebben besproken in de raad. Ook kunt u hen tijdens de bijeenkomst wijzen op onderwerpen die volgens u in de raad besproken moeten worden.

De Partij voor de Dieren heeft in Leiden, naast een ijzersterke gemeenteraadsfractie, ook een actieve werkgroep, die gecoördineerd wordt door Martine van Schaik. De werkgroep bestaat uit actieve PvdD-leden die zich op verschillende manieren inzetten voor mens, dier en natuur. Bijvoorbeeld door het organiseren van een filmavond of lezing, het promoten van Meat Free Monday, door actie voeren of flyeren tijdens verkiezingscampagnes.Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zijn ook leden van de werkgroep aanwezig om te vertellen over wat zij doen. Ook de werkgroep staat open voor nieuwe en originele ideeen!

De Partij voor de Dieren zorgt voor een drankje en voor vegetarische en veganistische hapjes. Aanmelden niet verplicht, maar wel prettig in verband met de catering. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar zuidholland@partijvoordedieren.nl.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren Leiden wil een Staakt het Vuren

Als het aan de Partij voor de Dieren ligt, komt er een verbod op het afsteken van particulier vuurwerk en in plaats daarvan...

Lees verder

Dick de Vos beste Leidse politicus van 2010

Op de nieuwjaarsreceptie van D66 werd Dick de Vos, gemeenteraadslid in Leiden, gekozen tot beste politicus van 2010....

Lees verder